Održana druga CEO konferencija

17.05.2017

Ekonomski fakultet Univerziteta Crna Gora, bio je domaćin druge CEO konferencije, održane 13. maja pred punim amfiteatrom. U saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu i Volonterskim klubom Ekonomskog fakulteta.

Mnogobrojni učesnici CEO konferecije su uživali u motivirajućim govorima i ličnim životnim pričama govornika, takođe mnogi su dobili i nagrade koje su obezbijelidi ovogodišnji prijatelji i partneri konferecije.

Na početku konferencije prisutnima su se obratili:

 Docent dr. Nikola Milović, dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore,

 Prof. dr Vedad Silajdžić, prodekan za studentska i normativna pitanja Ekonomskog fakulteta u Sarajevu 

 Ksenija Vujošević, projekt menadžerka CEO konferencije u Podgorici.

Mlade ljude je kroz CEO priču je vodio Marko Vukajlović, voditelj i muzičar, koji je napravio fenomenalnu atmosferu. Studenti su imali priliku da čuju priče uspješnih ljudi iz svijeta biznisa, kulture, umjetnosti i sporta.

Ovogodišnji govornici su ostavili nevjerovatan pečat drugoj CEO konferenciji, dok su mladima pričali o svojim usponima i padovima. 

Ove godine na drugoj CEO konferenciji svoje životne i lične priče su otkrili: Andrijana Božović (muzičarka i TV voditeljka); Sanja Milosavljević (Executiv Assistant & PR coordinator Riana Group DMCC-a); Momčilo Otašević ( glumac); Marina Raković (karatistkinja); DaniloNiković ( HR konsultant), Milo Radulović (osnivač Marleq) i Nebojša Vuksanović (EOS Montenegro).

Osim govornika na drugoj CEO konferenciji, mladi su imali mogućnost da čuju i dio priče NikoleRadunovića, frontmena grupe Perper, koji je bio gost iznenađenja.

Partneri su mnoge nagradili vrijednim nagradama, što je još više ostavilo pečat na drugu CEO konferenciju.